Ik voorspel: Dialogue IV is uit: Power to Predict

rgp-dialoog-header

Wat zou het toch mooi zijn wanneer je in de toekomst kunt kijken. Dan weet je wat de beurskoersen gaan doen, welke stappen je concurrenten gaan zetten en wordt je in het casino heel winstgevend. Helaas is de praktijk dat in de toekomst kijken nog niet mogelijk is. Toch blijft regeren vooruitzien, zo luidt het gezegde. Zeker in deze turbulente en ook moeilijk te voorspellen tijden zal de ‘power to predict’ onze en ook uw concurrentiekracht vergroten. De hoogste tijd dus om in te zoomen op deze kerncompetentie.  In Dialogue IV  hebben wij het voorspellend

vermogen centraal gesteld; voorspellen doen we immers allemaal – direct of indirect – elke dag opnieuw. Uit de artikelen in het magazine blijkt dat ‘niemand in de toekomst kan kijken’, maar dat dat geen excuus mag zijn om het daarom niet te proberen. Met gefundeerd voorspellen kunnen ondernemingen en personen heel ver komen, zo blijkt!

Buienradar vertelt in het magazine over de voorspelling van het weer, we praten over het voorspellend vermogen van Corporate Nederland, voorspellen in ‘business as usual’ en prive, de rol van data, voorspellende technologie, de forecast, startups, de Tour de France en andere leuke inzichten.

De inzichten uit dit Dialogue-nummer zullen u hopelijk inspireren om het verschil te maken voor uw organisatie. Wilt u meer weten over onze kennisinitiatieven, Dialoogsessies en dienstverlening? Bezoek dan onze E-Dialoog Blog of lees (pdf-bestand).

We voorspellen u veel leesplezier!

Namens de redactie raad: Arthur Izeboud

 

2 gedachtes over “Ik voorspel: Dialogue IV is uit: Power to Predict

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s